Δίαιτα: Αυτά που πρέπει να σας πει ο γυμναστής σας

Ποιες είναι οι συμβουλές που θα ακούσουμε από κάθε σωστό γυμναστή σχετικά με τη δίαιτα;

Αν ξεκινήσατε γυμναστική, για να χάσετε τα περιττά κιλά, σας συγχαίρουμε, και ελπίζουμε να μείνετε πιστοί στο πρόγραμμά σας
. Και επίσης ελπίζουμε να ακούτε προσεκτικά αυτά που σας λέει ο γυμναστής σας, για τις ασκήσεις σας αλλά και για τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε στην διατροφή σας. Αυτά τα δύο πάνε χέρι-χέρι σε κάθε σωστό πρόγραμμα αδυνατίσματος, και υπάρχουν ορισμένοι βασικοί κανόνες που πρέπει όλοι να ακολουθούμε.

Δεν λιμοκτονούμε

Νιώθουμε ότι επαναλαμβανόμαστε κάθε φορά που μιλάμε για το πρωινό, αλλά είναι το ένα πράγμα που δεν θα μας πείραζε να επαναλαμβάνουμε μέχρι την τελευταία μας ανάσα. Ναι, το πρωινό είναι τόσο σημαντικό. Κι αν δεν μας πιστεύετε, δείτε τα αναλυτικά και εδώ.

Τρώμε μικρά γεύματα

Καλύτερα μικρά και τακτικά γεύματα, παρά τρία μεγάλα μέσα στην ημέρα. Όσο περισσότερο περιμένουμε μέχρι το επόμενό μας γεύμα, τόσο περισσότερο πεινάμε, και τόσο περισσότερο αυξάνεται ο κίνδυνος να φάμε υπερβολικά. Ή να φάμε εντελώς λάθος. Έξι μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα ίσως είναι ένα καλύτερο πλάνο.

Τρώμε πολλά φρούτα και λαχανικά

Ναι, χρειαζόμαστε πρωτεΐνη για να χτίσουμε γερούς μύες, αλλά η βάση κάθε σωστής και ισορροπημένης διατροφής (ειδικά για να χάσουμε κιλά και να μην τα ξανακερδίσουμε) είναι τα φρούτα και τα λαχανικά. Πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε τα αγαπημένα σας, και μην ξεχνάτε ότι τα πιάτα σας χρειάζονται ποικιλία

Πηγή:IATRONET

www.babyinsurance.gr

Σχόλια