Παλιές διαφημίσεις που θα σε κάνουν να νοσταλγήσεις προηγούμενες δεκαετίες (μέρος 1ο)

Ο κόσμος της διαφήμισης έχει αλλάξει εξ ολοκλήρου. Νέες τεχνολογίες, πιο σύγχρονες ιδέες, εξοπλισμός που κάνει πια τα πάντα, εφέ και ότι άλλο βάλει ο νους σου, κάνουν τις παλιές διαφημίσεις να μοιάζουν τόσο απλές. Και όμως, για όσους τις έζησαν, οι παλιές διαφημίσεις δεν ήταν καθόλου απλές. Ο κόσμος της διαφήμισης ήταν πάντα «μπροστά»

Ειδικά για εκείνες τις εποχές, και μόνο που κατάφερνε να σου κολλάει ένα τραγούδι που έπαιζε σε spot ή μια ατάκα που λεγόταν ήταν σημαντικό. 

Πάμε να δούμε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές παλιές διαφημίσεις που θα σε κάνουν να νοσταλγήσεις!

Με την αγάπη που ξέρετε! Ian 

Τον Σεπτέμβριο του 1986 το Μινιόν προσκαλεί όλα τα παιδιά στην "Σούπερ " παράσταση με τον Γιώργο Πάντζα
*

Το 1982 ο Ηλίας Ψινάκης πίνει χαρούμενος τον nescafe του με την πολύ όμορφη συντροφιά του.
*

Το 1977 μπορούσες να γίνεις ο κυρίαρχος των καναλιών με το τηλεχειριστήριο "tv commander" το οποίο αν προσέξετε ... είναι με καλώδιο.
*

Πόσο μπροστά είμασταν ... το 1972 ιδρύθηκε το πρώτο κατάστημα εξυπηρέτησης του κοινού επι του αυτοκινήτου στην Αθήνα. 
*

Σεπτέμβριος 1981 οι Θρυλικοί πλέον socrates διαφημίζουν τις 40 συναυλίες που θα κάνουν στο Kyttaro Club παρέα με τους sharp ties και τους drachmas - πολύ θα ήθελα να ήμουν εκεί ....
*

Το 1972 κυκλοφορεί το νέο subaru 600, η εφορία, τα βενζινάδικα και τα συνεργεία ΔΕΝ το ξέρουν, ενώ έχει καλοριφέρ και ραδιόφωνο.
*

Δεκαετία του 1960, τρίκυκλο 50 κυβικών με υδραυλικά φρένα, τιμόνι αυτοκινήτου, στερεόν και πολυτελές απο την Βιομηχανία Ελληνικών Οχημάτων.
*

Τον Ιούνιο του 1982 αν πήγαινες στο κοσμικό κέντρο "Φαντασία" θα απολάμβανες : Κοντολάζο, Κλωναρίδη, Αδαμαντίδη, Μενιδιάτη, Μοσχολιού και Ζαμπέτα !!!!!!
*

Το 1983 ο Γιάννης Σαββιδάκης σε ηλικία 20 χρονών, διαφημίζει κάτι περισσότερο από μια απλή φόρμα, την πρώτη φόρμα των σπορ Asics Tiger!
*

Το 1957 η Αλίκη διαφήμιζε και πρότεινε ... μπύρα ΦΙΞ
*


Πηγή: Διαφημίσεις μιας άλλης εποχής 

Σχόλια