BETTY THE RACCON, ένα εκρηκτικό συγκρότημα απο τη Θεσσαλονίκη που πρέπει όλοι να γνωρίσουμε !!! (αφιέρωμα, video, live & φωτογραφικό υλικό)

Betty The Raccoon - Fluff Metal

Η ιδέα του ρακούν που γουστάρει να κλέβει φαί και να ροκάρει γεννήθηκε το 2017 όταν η Μπέτυ έψαχνε άτομα με την ίδια αγάπη για το φαγητό και την ροκ μουσική. Το σπίτι της μπάντας, το μαγικό δάσος της Thessa, βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

"  Is this haze truly real?
Or is it just a foolish lie?  "

Betty The Raccoon - 5AM [Official Music Video]

Όταν το υλικό τον τραγουδιών τελειοποιήθηκε, η Μπέτυ μαζί με την Πέγκυ στην κιθάρα, την Καλλιόπη στo μπάσο και τον Κόκυ στα ντραμς μπήκαν στο στούντιο τον Οκτώβρη του 2018 για να ηχογραφήσουν το πρώτο μέρος του πρώτου δίσκου τους ονόματι “Between Mud and Sunshine”. To βίντεο για το single “Shiver” κυκλοφόρησε στις 1η Δεκεμβρίου ενώ ο δίσκος κυκλοφόρησε στις 5 Δεκέμβρη του 2019 συνοδευόμενος από ένα release party το οποίο μέσα σε όλα παρείχε και φαγητό φτιαγμένο επι τόπου απο τον Σύλλογο Μανιταρόφιλων Ελλάδος.

To πρώτο μέρος, το οποίο ονομάστηκε Sunshine, κέρδισε την προσοχή αρκετών μουσικόφιλων με την εκρηκτική του μίξη απο βαριές κιθάρες και έντονα μελωδικές φωνές όπου μαζί με ένα δεμένο rhythm section δημιούργησε σε μικρό χρονικό διάστημα πιστούς φαν.

Το 2020, η μπάντα μπήκε στο στούντιο να ηχογραφήσει το δεύτερο μέρος του “Between Mud and Sunshine” που θα ονομαστεί “Mud”. To Μάρτιο του 2021 κυκλοφόρησαν το βίντεοκλιπ για τον κομμάτι “5am”. 

Το 2022 η μπάντα έχει ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του δεύτερου μέρους του δίσκου “Between Mud and Sunshine” καθώς και τα γυρίσματα ενός νέου music video με απότερο σκοπό να δώσει όσες περισσότερες συναυλίες μπορεί για την προώθηση του.

Τα link των BETTY THE RACCOON :

Οι BettyTheRaccon απο την αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη είναι μια τρανταχτή απόδειξη για το τι αριστουργήματα μπορούν να βγουν απο την εγχώρια μουσική σκηνή όταν υπάρχει διάθεσή και αγάπη για την μουσική!

Ευχαριστούμε την Μπέτυ που έψαχνε άτομα για φαγητό και ροκ μουσική ... 😎

Εγώ με τη σειρά μου οφείλω να πω πως πρόκειται για μια πολύ "δυνατή" μπάντα, δεν χρειάζεται και πολύ προσπάθεια για να το καταλάβεις αυτό ... αρκεί να δεις το video που ακολουθεί απο το live του συγκροτήματος το 2019 στο 8ball Club .... και να ευχαριστήσω τον Μπάμπη Φερσιζίδη(Φωνή/Κιθάρα) για την επικοινωνία μας !!! 

Με την αγάπη που ξέρετε! Ian 












Σχόλια