Liliac, μια οικογένεια που θα ταρακουνήσει μουσικά τον κόσμο !!!! (αφιέρωμα, video & φωτογραφίες)


Δεν ήταν τίποτα άλλο πέρα απο ένα απόγευμα "χαλάρωσης" φόρεσα τα ακουστικά μου και ξεκίνησα να επιλέγω αγαπημένα τραγούδια στο youtube όταν εντελώς τυχαία "έπεσα" πάνω στο video που ακολουθεί : 

Crazy Train - Liliac (Official Cover Music Video)

Το μόνο σίγουρο εκείνη τη στιγμή ήταν οτι αυτό δεν θα μπορούσα και δεν θα μου το επέτρεπα να το προσπεράσω έτσι απλά .... Τι "δεμένο" συγκρότημα ήταν αυτό ; Τι φωνάρα έχει αυτή η μικρή ; Πόσο πολύ μου άρεσε αυτή η διασκευή !!! είναι ρίσκο να τραγουδήσεις Ozzy αλλά κοίτα ; αυτό το συγκρότημα δείχνει εξαιρετικό !!! 
Το επόμενο βήμα βεβαίως ήταν να ξεκινήσω να ψάχνω για αυτούς και εντυπωσιάστηκα ακόμα περισσότερο μαθαίνοντας οτι όλα τα μέλη του συγκροτήματος είναι αδέρφια ... πρόκειται δηλαδή για μια οικογένεια της οποίας οι γονείς προέτρεψαν τα παιδιά να αξιοποιήσουν τα ταλέντα τους όλοι μαζί. Πόσο όμορφο, ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς και τα παιδιά !!! τέτοιες οικογένειες πρέπει να είναι παράδειγμα για όλο τον κόσμο !!! 
Αργότερα είδα οτι είχαν ξεκινήσει να γράφουν τα δικά τους τραγούδια, όλα ιδιαίτερα και ξεχωριστά !! 

Ethan - Abigail - Samuel - Justin - Melody


Καλή επιτυχία Liliac σε ότι κι αν κάνετε !!! Keep on Rocking !!!

Λίγα λόγια για τους Liliac μέσα απο την ιστοσελίδα τους www.liliacband.com

Το οικογενειακό Rock/Metal συγκρότημα με έδρα το Λος Άντζελες, "Liliac" έχει ξεσηκώσει τον κόσμο σαν θύελλα  Αυτή η μπάντα που αποτελείται από αδέρφια έφερε έναν μοναδικό και φρέσκο ήχο που αποκαλούν "Vamp Metal". Η τραγουδίστρια , Melody, με τη ξεχωριστή φωνή της, Ο βασικός κιθαρίστας Samuel, με τη δεξιοτεχνία στο παίξιμό του, Η Abigail, η στιβαρή βάση του συγκροτήματος στα τύμπανα, Ο μπασίστας Ethan με το πλούσιο παίξιμο του και ο Keyboardist, Justin , με τα «παθιασμένα» πλήκτρα του. Είναι τα πρόσωπα που κάνουν αυτό το συγκρότημα τόσο ιδιαίτερο και τραβάει τα βλέμματα εκατομμυρίων θαυμαστών. Το όνομα τους  «Liliac», που σημαίνει «νυχτερίδα» στα ρουμανικά, όχι μόνο έχει μια μοναδική σημασία αλλά και μια μοναδική ιστορία.

Ο πατέρας τους, βλέποντας το ταλέντο και στα πέντε παιδιά, οραματίστηκε το συγκρότημα. Δίνοντας στον καθένα από αυτούς όργανα για να μάθει, ξεκίνησαν τις εμφανίσεις στο δρόμο, στην προβλήτα της Σάντα Μόνικα, κάθε Σαββατοκύριακο για πολλά χρόνια. Οικοδομώντας την αυτοπεποίθησή τους και βελτιώνοντας την τέχνη τους, οι Liliac κατάφερναν να συγκεντρώνουν πάρα πολύ κόσμο σε κάθε εμφάνιση τους με αποτέλεσμα να αρχίσουν να γίνονται γνωστοί. Όλοι ήθελα να δουν και να ακούσουν αυτή την οικογένεια να ροκάρει δυνατά !!!

To instagram του συγκροτήματος

Άρχισαν να διασκευάζουν διάσημα/δημοφιλή ροκ και μέταλ τραγούδια, τα οποία έγιναν viral σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Κάτι που τους οδήγησε σύντομα να εμφανιστούν στην εθνική τηλεόραση σε μια διαγωνιστική εκπομπή που ονομάζεται "World's Best" στο CBS. Αμέσως μετά, άρχισαν να γράφουν τα δικά τους τραγούδια, με τον πατέρα τους να κάνει παραγωγή και ηχογράφηση στο στούντιο του σπιτιού του. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP "Chain of Thorns" το 2019, το οποίο έφτασε στο #1 στο Best Seller του Amazon για τα Τσαρτ Rock Music. Το καλοκαίρι του 2019, η πρώτη τους βορειοαμερικανική περιοδεία που αποτελείται από 40 συναυλίες, έφερε χιλιάδες θαυμαστές και sold-out εμφανίσεις, κάτι που ήταν τεράστια επιτυχία για το συγκρότημα.

Το facebook του συγκροτήματος 

Το 2020 κυκλοφόρησαν το πλήρες άλμπουμ τους με 13 πρωτότυπα τραγούδια με τίτλο "Queen of Hearts" που έφτασε στο #29 στα charts του iTunes Rock. Συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους σε όλη τη χώρα και προσδοκούν σε διεθνή περιοδείες. Με τα νιάτα, το πάθος και τη σκληρή δουλειά τους, θα ακούσετε περισσότερα για αυτούς γιατί είναι εδώ για να ταρακουνήσουν μουσικά όλο τον κόσμο!!!

Θα χαρούμε πολύ να τους δούμε και σε μια συναυλία τους στην Ελλάδα !

Με την αγάπη που ξέρετε! Ian 

Οι φωτογραφίες και τα video που ακολουθούν είναι απο το facebook και το Youtube Channel των Liliac, απολαύστε τα !!!!

song : Dancing in the dark




song : Chain of Thorns


song : Crazy Nights


song : Nothing






Σχόλια