SEX, ένα περιοδικό ενηλίκων της δεκαετίας του 1920


Το περιοδικό Sex ήταν ένα μηνιαίο περιοδικό που απευθυνόταν σε ενηλίκους και δημοσιεύθηκε στις ΗΠΑ στη δεκαετία του 1920.
Το χαρακτήριζαν οι συχνά γυμνές φωτογραφίες γυναικών και ανδρών και τίτλοι όπως "είναι όλα τα όμορφα κορίτσια χαζά;", "ο λόγος που οι άντρες προτιμούν τις ξανθές" και αν "μπορούν οι άντρες να είναι φίλοι με τις γυναίκες".

*έχει ενδιαφέρον να διαβάσετε τις λεζάντες κάτω απο τις φωτογραφίες - τις μετέφρασα όσο καλύτερα μπορούσα 

Με την αγάπη που ξέρετε! Ian

Το άρθρο και πληροφορίες για αυτό βρήκα:
-  εδώ: 3otiko.blogspot.com 
-  εδώ : etsy.com

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Εξώφυλλο Νοέμβριος 1926

Λεζάντα : "Το πρόσωπο αυτής της πολεμίστριας, δεν είναι τόσο ζοφερό όσο το σπαθί της, θα μπορούσε όμως αν χρειαζόταν να χτυπήσει το ίδιο δυνατά "

Λεζάντα : "Πρέπει να είναι πολύ χαρούμενες αυτές οι φωνές που δημιουργούν αυτό το εκπληκτικό χαμόγελο στο ματαιόδοξο πρόσωπο της Clady Philbin"
Η ηθοποιός του βαριετέ Gladys Philbin, μια από τις ηθοποιούς του Earl Carroll, που χρησιμοποιούσε σχεδόν γυμνές γυναίκες στα έργα στο Broadway. 1926

Εξώφυλλο του περιοδικού, Φεβρουάριος 1927

Λεζάντα : "Το άσπρο του χιονιού στα μαλλιά, το άσπρο του χιονιού στο δέρμα, το άσπρο του χιονιού σε δαντέλα γύρω της. Αυτή η νεαρή κοπέλα είναι το τέλειο σύμβολο ομορφιάς εδώ και εκατό χρόνια "

Λεζάντα : "Αυτή η κοπέλα δείχνει ότι προτιμά να απολαμβάνει τους γλάρους που πετάνε, παρά την ηλιόλουστη θάλασσα "

Λεζάντα : " Το κορμί που αθλείται και το μυαλό που σκέφτεται, δεν είναι τυχαίο που αυτός ο άνδρας είναι κυρίαρχος στη γή"
Ο Orville Stamm, γνωστός ως το "Αγόρι Ηρακλής" και "ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο". Το 1917, σε ηλικία 17 χρονών, ο Stamm έδωσε ώθηση στη φήμη του σε παραστάσεις δύναμης, καθώς μπόρεσε να σηκώσει ένα πιάνο -με τον μουσικό μαζί- στο στομάχι του, ενώ βρισκόταν στη "θέση του κάβουρα".

Λεζάντα : "Θα πρέπει να είναι χυμός σταφυλιού και όχι κρασί στην κανάτα γιατί η νεαρή κοπέλα φαίνεται νηφάλια."

Το Εξώφυλλο του περιοδικού, Σεπτέμβριος 1926


Σχόλια